Met VIISITEAM® zorgen wij samen met u dat uw organisatie efficiënter wordt met respect voor de kwaliteit van de arbeid. Dit doen we door ieder product, proces en organisatie zo eenvoudig en pragmatisch mogelijk te maken. Hiervoor gebruiken we steeds het reeds intern aanwezig potentieel. 

 

Door de ontwikkeling van eigen concepten en tools slaagt VIISITEAM® er vandaag in om Lean en IAO in een perfecte combinatie en balans toe te passen mét meetbare resultaten.

 

Wat

Gebaseerd op de Lean filosofie werkt VIISITEAM® sinds 2003 jaren aan het optimaliseren van waardeketens en aan rendementsverbetering in bedrijfsprocessen. Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO) biedt wetenschappelijk ondersteunde modellen die ook effectief toepasbaar zijn in de praktijk. De IAO-methodologie wordt toegepast om de gerealiseerde resultaten te borgen en de drijfveer voor verdere verbetering te injecteren in het DNA van de organisatie.

 

Hoe

Ieder project start vanuit een current state analyse waar het huidige proces en/of de huidige organisatie in kaart gebracht wordt. Gebaseerd op deze analyse is het mogelijk om u als organisatie voor aanvang van een groter project een duidelijk overzicht van de te verwachten investering en return on investment te bezorgen.

Inhoud

Viisiteam - Lean.jpg

Lean

Viisiteam - Innovation.jpg

Innovatie

shutterstock_506137132.jpg

Innovatieve Arbeidsorganisatie

Viisiteam - Change.jpeg

Change Management

Viisiteam - Process.jpg

Process Management

Viisiteam - Human.jpeg

Human Behaviour

Waarom

Wanneer u samenwerkt met VIISITEAM® weet u dat u een team met cross-sectorale kennis aanspreekt dewelke u niet een puur theoretische case zal bezorgen. Samen met uw organisatie worden de duidelijke wins in kaart gebracht en afhankelijk van de noden van uw organisatie wordt u begeleid met de implementatie zodat de vooropgestelde resultaten gegarandeerd zijn.

 

Wij zijn echter van mening dat ieder project alleen succesvol is wanneer u als organisatie nadien ook effectief alleen verder kan als er ook een duidelijk kennisoverdracht is. Binnen de VIISITEAM® Academy zorgen wij er dan ook voor dat uw medewerkers de nodige kennis opdoen om de gerealiseerde resultaten te blijven borgen en zelfs te versterken. Uiteraard bieden wij waar nodig steeds de optie voor kruispuntbegeleiding waar u op kernmomenten in uw traject kan spiegelen met één van onze ervaren simplifiers.

 

Investering

Voor onze projecten gaat u niet onmiddellijk een vast contract aan voor het hele project. Bij aanvang van iedere investering maken wij een overeenkomst voor de eerste analyse zodat u duidelijk weet wat de totale investering en de te verwachten return voor uw organisatie zal zijn. Eenmaal wij beiden het eens zijn dat de investering de terugverdienfactor verantwoordt wordt er verder gegaan met het contract. Op deze manier leert u de VIISITEAM® manier van werken eerst kennen en kunnen wij u vooraf duidelijk de terugverdienfactor garanderen. 

Als start-up of KMO kan u voor deze investering tot 40% beroep doen op de KMO-portefeuille voor onze diensten.

 

Populaire trefwoorden

Lean, Innovatieve Arbeidsorganisatie, Vereenvoudigen, Processen, Organisatie, Lean Manufacturing, Six Sigma, 5S, Lean Startup, Productieproces, Bedrijfsproces, Value Stream Mapping, Kwaliteitsmanagement, Project Management, Quick Response Manufacturing, QRM,Innovatie, Change Management, Human behaviour, Belbin, Veranderingsmanagement, Borging, Advies, Projecten, Implementatie, Vereenvoudigers, Samenwerking, Zelfsturende Teams, Kennis, Ervaring, Wendbaarheid, Efficiëntie, Product, Proces, Organisatie, Vereenvoudiging, IAO, Optimaliseren, Waardeketens, Bedrijfsprocessen, Productieprocessen, Current State, Future State,