2003

Het Begin

In 2003 werd VIISITEAM® opgericht als een partnerschap tussen vijf ondernemers. De naam VIISITEAM®, met de karakteristieke schrijfwijze, komt voort uit deze samenwerking. VIISI betekent immers 'vijf' in het Fins, en geeft een knipoog naar het woord 'visie'. Zo maken we de verwijzing naar de ambitieuze doelen van onze klanten, die VIISITEAM® telkens weer helpt te verwezenlijken.

sunset-2520801_1920.jpg

image1.jpeg

2008

VIISITEAM® was Geboren

De jaren vlogen voorbij, de vraag sterkte aan en de portefeuille groeide tegen gestaag tempo. Om dit te blijven realiseren werden in 2008 formele bedrijfsstructuren opgezet. VIISITEAM® in haar huidige vorm van BVBA was geboren.


2013

Ontdekken van Equicoaching® Methodiek

VIISITEAM® ontdekte de Equicoaching® methode, een coachingsmethode waarbij een individu of een team samen met het paard op zoek gaat naar persoonlijke of professionele duurzame oplossingen. Na het succesvol inzetten van deze methodiek bij haar klanten, ging VIISITEAM® over tot de overname van Equicoaching® International BVBA, waardoor zij exclusief eigenaar werd van de Equicoaching® methode en label. Meer info hierover kan u terugvinden op www.equicoaching.com

EQUICOACHING_LOGO_LOGO ALTERNATIEF met SLOGAN-28.jpg

2016

De Toekomst is Nu

Om te blijven tegemoet te komen aan de behoeften van haar klanten breidt VIISITEAM® haar aanbod uit in vier specifieke pijlers: PROCESS & ORGANISATIE, STRATEGIE, MILIEU & ENERGIE en ACADEMY. Samen met deze nieuwe groeistrategie trok VIISITEAM® jong bloed aan en werd een volledig nieuwe branding uitgerold.


Als KMO kan u voor deze investering tot 40% beroep doen op de KMO-portefeuille.