De VIISITEAM® academy verzorgt permanente kennisontwikkeling. Daartoe worden actieve contacten onderhouden met hogescholen, experten, research- & kenniscentra. Uiteraard is dit eveneens de kennis-pool voor de VIISITEAM® simplifiers. Maar de VIISITEAM® academy is er ook voor u, met vorming op maat van uw behoefte.


Viisiteam - Opleiding.jpg

Toepassingsgerichte opleidingen voor uw interne experten

Zowel in het kader van trajecten met VIISITEAM® en als apart traject van interne vorming in uw organisatie, worden opleidingen verzorgd op maat van uw behoefte en uw bedrijfssituatie. VIISITEAM® ontwikkelt uw interne expertise.

Viisiteam - Online Learning.jpg

Digitaal leerplatform

De basismodules van onze opleidingen zijn beschikbaar op het VIISITEAM® leerplatform. Wij bewaken de kennisontwikkeling, de certificatie en het kennisbehoud van uw medewerkers. Wil u de stap verder zetten naar een specifieke en motiverende omgeving voor competentie beheer voor uw bedrijf, in uw eigen huisstijl? Wij zetten het graag met u op.

Viisiteam - Workshop.jpg

Hands-on workshops

Onze specifieke workshops zijn steeds zo opgezet dat u de materie “leert doen” en u echt aan de slag kan. Workshops kunnen stand-alone als inhouse training worden opgezet. Ze kunnen gecombineerd worden tot meerdaagse programma’s. Ze kunnen ingewerkt worden in een volledig evenement.


Aperosek.jpg

Aperosek, de workshop gebaseerd op het model van Karasek

Met de Aperosek workshop ontdekken u en uw medewerkers op zeer eenvoudige wijze wat de invloed van verschillende soorten werk en organisatievormen op geleverde prestaties en personen heeft. Deze workshop brengt op interactieve wijze de kennis van het model van Karasek over. Nadien kan u genieten van de zelfbereide heerlijke hapjes. 

SMEDracing.jpg

Ervaar samen met uw team op een unieke manier de SMED principes

SMED racing is de ideale workshop om samen met uw team de meerwaarde van de SMED principes te leren kennen. U leert tijdens deze workshop niet alleen de theoretische achtergrond, maar past deze ook onmiddellijk op creatieve wijze toe in een unieke setting met razendsnelle bolides. Een workshop met gegarandeerde resultaten, alsook een onvergetelijke ervaring voor u en uw team.


Burnoutpreventie.jpg

Burn-Out Preventie met Equicoaching®

Tijdens deze workshop laten we u en uw team op interactieve wijze kennismaken met de topic burn-out preventie. Ook tonen we u wat u kan doen om de risico’s op burn-out binnen uw team te detecteren en te voorkomen.

Er wordt een analyse en duidelijk rapport van uw team opgesteld. Zo krijgt u als werkgever een overzicht met de status van uw team. Als medewerker achterhaalt u het persoonlijk risico op een burn-out.

Thumbnail - Zuinig Ondernemen - Syntra.jpg

Groene Onderneming, Groene Cijfers

De leidraad doorheen het opleidingstraject is “Lean denken in toegevoegde waarde”. Hierbij worden de bedrijfsprocessen aan de hand van Value Stream Mapping in kaart gebracht.

Bij het in kaart brengen van de processen ligt er een sterke focus op het energieverbuik (en verliezen), alsook het afval in materiaal en verpakking per proces. Daarnaast reiken wij een rekentool aan de deelnemer toelaat om de ecologische voetafdruk in kaart brengt in termen van Grondstoffen, Verpakkingsmateriaal, Vracht, Verplaatsingen, Afval, Immo, Gebruik en Einde leven.Als start-up of KMO kan u voor deze investering tot 40% beroep doen op de KMO-portefeuille voor onze diensten.